Depositphotos 27390647 original

Implant De Par Turcia - Despre Noi

Centrul De Transplant De Păr​ ForceHair - Turcia

Noi, Clinica de păr Force Hair Transplantation, suntem o clinică privată profesionistă care oferă transplant de păr și tratamente de păr persoanelor care au probleme cu căderea părului și ca urmare și-au pierdut o parte din păr.

Specialistul nostru doctor Görkem Vural Uz este un expert în domeniul implantului de păr şi a absolvit Universitatea din Istanbul în anul 2000, apoi s a specializat ın domeniul dermatologiei. Împreună cu echipa sa, de aproximativ 15 ani a efectuat transplanturi de păr de succes pe mii de pacienți din acest domeniu. Clinica noastră se află în Istanbul ın Bakırköy. Ne facem operațiunile de implant de păr Turcia la Spitalul Medicine din Bağcılar, care este unul dintre cele mai bune spitale din Turcia şi cu care noi avem contract .

Cea Mai Recentă Tehnologie

Folosim cele mai noi tehnologii de ultima generație în timp ce efectuăm transplanturile de păr. Realizăm transplanturile bazându ne pe un suport prp, beneficiul acestuia crește rata de retenție a părului transplantat și nu există pierderi în părul transplantat.

Îngrijire Confort

Aşteptăm pacienții noștri care vin din străinătate la aeroport, îi găzduim în hotelurile cu care avem contract,apoi pacientul nostru are de făcut transplantul de păr în prima zi ,ın a doua zi se odihnește , iar ın a treia zi îl conducem la aeroport pt ıntoarcerea în țara lui.Inainte de ıntoarcerea ın țară i se face ıntai prima splălare după implant şi bineınteles ı se explică detailat toate amanuntele de care trebuie sa aibă grijă.

Mai Este!

Pentru informații mai detaliate despre clinica noastră, puteți vizita www.forcehair.com, site-ul nostru web care are traduceri în diferite limbi. Avem și o pagină numită forcehair pe facebook, instagram și twitter.

Contactați-ne Acum