Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

Căderea părului este o afecțiune observată în fiecare țară din lume. În multe țări, această problemă poate fi prevenită prin tratamente de implant de păr. De fapt, operațiunile de transplant de păr sunt frecvente în Turcia.

În declarațiile făcute de specialiștii în transplant de păr, s-a afirmat că Turcia ocupă locul trei în lume în operațiunile de transplant de păr. De asemenea, s-a menționat că Turcia ocupă primul loc la transplantul de păr din Europa. Acest lucru dezvăluie succesul spitalelor din Turcia în ceea ce privește profesionalismul lor în transplantul de păr.

Afirmând că Turcia are chirurgi și personal sanitar bine pregătiți și cu experiență, experții spun că, ca urmare a utilizării corecte a potențialului, Turcia poate fi printre primele trei țări în ceea ce privește turismul de sănătate. Procesul care afectează cel mai mult turismul de sănătate este transplantul de păr.

Datorită gradului ridicat de competență în transplantul de păr în spitalele din Turcia, multe persoane, atât acasă, cât și în străinătate, doresc să facă transplant de păr în Turcia.

În plus, transplantul de păr în țări precum Anglia și SUA durează mai mult și este mai scump. Din acest motiv, Turcia este mai preferată datorită faptului că există medici cu experiență și prețurile transplantului de păr sunt accesibile.

Procesul Operatiunii Transplant de Par
Procesul Operatiunii Transplant de Par

Experiența în operațiunile de transplant de păr

Începutul operațiunilor de transplant de păr în țări din întreaga lume și începutul transplantului de păr în Turcia are un istoric foarte apropiat. Faptul că Turcia este printre țările de vârf în sectorul transplantului de păr a permis spitalelor din Turcia să aibă succes în ceea ce privește adecvarea lor în transplantul de păr. Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

Ieșirea din metoda încercare și eroare în metoda transplantului de păr și progresul într-un mod planificat și experimentat a adus succes.Pe baza rezultatelor obținute din date neoficiale, transplantul de păr se efectuează pe peste 300 de mii de indivizi în Turcia în fiecare an.

De ce este importantă experiența în operațiunile de transplant de păr?

Punctul cheie pentru a avea succes în operațiunile de transplant de păr este să ai experiență. Medicii cu experiență nu folosesc pacienții ca experiment și au fost foarte aproape de succes în a-și reda părul la aspectul natural. Experiența unui medic în domeniul transplantului de păr poate fi controlată de operațiile pe care le-a făcut în trecut.

De altfel, rezultatele reușite ale ultimelor 5 operații observate în istoria medicului arată că acesta este experimentat. Transplantul de păr, care va fi efectuat de un medic de succes și cu experiență, va da rezultate foarte reușite. Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

Procesul Operatiunii Transplant de Par

Daca veniti din strainatate pentru transplant de par, operatia de transplant de par poate fi efectuata in ziua sosirii la aeroport sau a doua zi. Transplantul de păr durează de obicei 5-6 ore. În plus, se poate acorda o pauză între operații. Procesul de operare decurge după cum urmează.

Pregatirea

In aceasta etapa are loc imbracarea si dezinfectarea zonei de plantare. Acest proces durează în medie 30 de minute.

Anestezie

Aplicațiile de tipul local, local fără ace, sedare și anestezie se efectuează în funcție de situație. Această etapă durează în medie 30 de minute.

Colectarea rădăcinilor de păr

Durata acestui proces variază în funcție de cantitatea de grefe de colectat.

Pansamentul din zona donatoare

După ce sunt prelevați foliculii de păr, pansamentul este aplicat pe zona prelevată. Această zonă trebuie protejată de factorii externi timp de 1 zi. Din acest motiv, zona este bandajată, iar procedura durează în medie 10-15 minute.

Efectuarea anesteziei pentru deschiderea canalului

A doua anestezie se face in afara zonei in care parul va fi transplantat. Astfel, durerea nu se simte la deschiderea canalelor. Acest proces durează în medie 10 până la 15 minute. Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

Deschiderea canalelor pentru transplant

Canalele sunt deschise în funcție de cantitatea de păr planificată a fi transplantată. Deschiderea canalelor se realizeaza cu tehnica de transplant de par potrivita individului.

Transplantul de păr în canale deschise

Una dintre cele mai sensibile părți este faza de transplant de păr. În această etapă, unul câte unul, foliculii de păr sunt plasați în canale într-un mod adecvat. Faza de însămânțare, care este cea mai lungă parte a operațiunii, poate varia în medie între 1,5 și 2 ore.

Încheierea Operației

După finalizarea grefelor transplantate se efectuează un pansament general și se ridică și se pregătește pacientul. Acest proces durează în medie 10 până la 15 minute.

După finalizarea operației, individul poate mânca în funcție de nevoile sale sub controlul echipelor sanitare. Apoi, dacă vine din străinătate, este dus la hotel cu managerul de transfer. Adecvarea spitalelor din Turcia în transplantul de păr

În prima zi de operație, nu este recomandat să ieșiți pentru că anestezia își va continua efectul. Din acest motiv, se recomanda odihna in prima zi. În plus, este necesar să stai întins într-o poziție adăpostită în timp ce stai culcat, astfel încât zona în care se efectuează transplantul de păr să nu fie deteriorată.

În plus, trebuie remarcat faptul că, deși faza de operație este finalizată cu succes, este foarte important ca individul să asigure îngrijirea părului după operație și să protejeze zona în care are loc transplantul. În acest fel, poate fi obținut un păr cu aspect natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *