Lucruri de luat în considerare în transplantul de păr

Întrebări frecvente în transplantul de păr

Întrebări frecvente în transplantul de par. Odată cu dezvoltarea metodelor medicale moderne, s-au dezvoltat și tehnicile de transplant de păr. Ca urmare a acestei dezvoltări, transplantul de păr a devenit larg răspândit în rândul oamenilor. Această prevalență a dus la diverse întrebări  frecvente în transplantul de păr.

Întrebări frecvente în transplantul de păr
Întrebări frecvente în transplantul de păr

Care sunt întrebările frecvente în transplantul de păr?

Am rezumat întrebările frecvente în transplantul de păr pentru tine.

De către cine ar trebui să se efectueze transplantul de păr?

Transplantul de păr ar trebui să fie efectuat de personal sanitar specializat și cu experiență în acest domeniu.

În ce medii trebuie asigurat transplantul de păr?

Operația de transplant de păr este o procedură care necesită o intervenție chirurgicală. Pentru a oferi un mediu igienic și sigur, acesta trebuie efectuat în mediul unei săli de operație.

Sunt potrivit pentru transplant de păr?

Dacă sunteți potrivit pentru transplantul de păr se stabilește după o analiză a părului, zona donatoare și controlul tipului de cădere. Dacă structura părului tău din zona cefei este sănătoasă, nu există niciun obstacol în calea transplantului de păr.

De cât păr am nevoie?

Cantitatea de păr de care aveți nevoie este determinată de analiza părului. După ce este determinat tipul dvs. de cădere, se pot face planuri pentru o posibilă implantare.

În unele cazuri, o singură sesiune poate să nu fie suficientă pentru procesul de acoperire. Pentru rezultatul final, este necesară participarea la a doua sesiune.

Există o limită de vârstă pentru transplantul de păr?

Nu există o limită de vârstă, dar tipul de cădere și zona de recoltat sunt importante pentru a se putea asigura procedura.

Cât durează transplantul de păr?

Operația de transplant de păr durează aproximativ de la 4 la 8 ore. După operația de transplant de păr, dacă persoana nu dorește să fie văzută în mediul său social, nu trebuie să iasă afară timp de 7 zile.

Dacă nu dorește să țină ascuns faptul că a avut o intervenție de transplant , se poate întoarce la viața de zi cu zi după o zi.

Când va crește părul nou după transplantul de păr?

Există o perioadă de 15 zile de cruste și cădere după transplantul de păr. În timpul acestui proces, părul persoanei cade complet . Este nevoie în medie de 2 luni pentru ca părul să crească din nou. În funcție de tipurile de păr această perioadă poate fi de 3-4 luni.

Este nevoie în medie de 7-8 luni pentru ca tot părul să crească. Starea psihologică și alimentația persoanei afectează din nou rata de cădere.

Există un dezavantaj al transplantului de păr?

Această procedură se efectuează cu anestezie locală. Nu au fost  întâlnite reacții adverse până acum.

Care sunt cauzele căderii părului?

Căderea părului poate apărea din mai multe motive. Cea mai frecventă cauză a căderii părului este căderea androgenetică a părului. Este modalitatea de cădere prin efectul hormonilor de masculinitate asupra foliculilor sensibili de păr.

Cauza alopeciei nu a putut fi determinată cu exactitate. Se afirmă că acest tip de boală este cauzată de propriul sistem imunitar al persoanei. Căderea părului poate apărea și ca urmare a unor cauze chimice, cum ar fi medicamentele pentru chimioterapie sau expunerea la radiații.

În plus, evenimentele stresante precum nașterea, pilulele anticoncepționale și întreruperea sarcinii provoacă și căderea părului. În afară de acestea, factorii mentali și fizici provoacă deasemenea căderea părului.

Care sunt tipurile de căderea părului?

Căderea părului experimentată fiziologic; Căderea bruscă a părului la nou-născuți și căderea părului după naștere la femei sunt printre cele mai frecvente cauze fiziologice. Aceste căderi sunt temporare. Căderea părului din cauză androgenetică; Acest tip de cădere apare ca urmare a utilizării produselor cosmetice de către bărbați și femei. Căderea părului ca alopecie \ Se observă de obicei la persoanele de vârstă mijlocie și tineri. Căderea personală a părului; Este căderea părului din cauze personale .
Altele; Este un tip de cădere a părului cauzată de răni și cicatrici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *