Locul Turciei în lumea transplantului de păr

Locuri de sanatate pentru turism in Turcia

Locuri  de sanatate  pentru turism in Turcia. Locurile în care se face turismul de sănătate în Turcia sunt: Istanbul și Antalya. Alte provincii cu un număr mare  de turiști în ceea ce privește locurile în care se desfășoară turismul de sănătate în Turcia sunt: İzmir, Bursa, Ankara, Muğla și Aydın.

În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere semnificativă a numărului de turiști care vizitează Antalya, Ankara și Istanbul pentru tratamente cu laser și proceduri de implant de păr.

Locurile în care se desfășoară turismul de sănătate al Turciei sunt evaluate în funcție de numărul de turiști. În acest context, Istanbulul și Antalya se remarcă printre cele mai preferate.

Servicii de sănătate ın turismul de sănătate oferite de Turcia

Turcia oferă multe servicii de tratament medical. Acestea sunt : boli oculare, traumatologie și ortopedie, boli interne, urechi, nas și gât, chirurgie generală, ginecologie, boli ale gurii și maxilarului, boli de piele și venerice, chirurgie cerebrală și nervoasă, sănătate și boli pediatrice. Principalele operații  estetice ale Turciei sunt transplantul de păr, chirurgia plastică și stomatologia.

Diversitatea pe care o oferă Turcia în serviciile de sănătate a devenit un punct de atracție pentru turiști și pensionarii  internaționali.

Locația strategică și geografică a Turciei,serviciile aprobate de ministerul sănătății  de ınaltă  calitate , distanța de zbor de 4 ore către 3 continente diferite, clima și accesul la 1,5 miliarde de oameni au făcut din Turcia o stea strălucitoare în turismul de sănătate ın  întreaga lume.

Servicii de sănătate ın turismul  de sănătate oferite de Turcia
Servicii de sănătate ın turismul  de sănătate oferite de Turcia

Care este Situația Turismului de Sănătate în Turcia?

Locuri  de sanatate  pentru turism in Turcia. Conform informațiilor primite de la Fatih Somuncu, Președintele Asociației din  Ankara pentru Turism de Sănătate (ASTID), Turcia, care are o istorie adânc înrădăcinată în sectorul turismului de sănătate, va avea un venit de 20 de miliarde de dolari pe piața mondială a sectorului sănătății în 2023. 

Cu toate acestea, se pare că nu este posibilă atingerea acestui obiectiv din cauza epidemiei de Covid-19, care are impact la nivel mondial. Potrivit USHAŞ (International Health Services Joint Stock Company), ținta Turciei pentru 2023 în sectorul turismului de sănătate a fost revizuită pentru a ajunge la 1,5 milioane de pacienți și un venit din turismul de sănătate de 10 miliarde de dolari.

În ultimii 10 ani, numărul turiștilor medicali din lume a depășit 10 milioane și s-a realizat o cifră de afaceri anuală de 100 de miliarde de dolari. În plus, se estimează că numărul și cifra de afaceri a turiștilor din turismul balnear-wellness, turismul termal, turismul persoanelor cu dizabilități și vârstnici depășește turismul medical.

Turismul de sănătate nu a apărut ca un concept nou. A fost  ınceput  încă din timpurile grecești antice pentru tratamentul bolilor umane. Turismul de sănătate este schimbarea de reședință a oamenilor prin mersul într-un alt oraș sau țară pentru metodele de tratare a diferitelor boli. Acest lucru se datorează faptului că tratamentele locale variază.

Politica de preț eficientă în turismul de sănătate

Pe lângă intervențiile medicale obligatorii din cauza multor probleme de sănătate, mulți pacienți sunt tratați pentru transplant de păr în Turcia. Serviciile profesionale de asistență medicală sunt furnizate la prețuri accesibile în Turcia.

Prețurile transplantului de păr în Turcia sunt destul de mici în comparație cu Europa. De fapt, în SUA se percep mai multe taxe de transplant de păr decât în Europa. Evaluată în acest context, Turcia oferă atât servicii de calitate, cât și ieftine în transplantul de păr.

Rezultate de succes sunt obținute în domeniul transplantului de păr datorită profesioniştilor cu experiență în domeniu. Munca depusă este peste standardele mondiale. Din acest motiv, peste 5 mii de turiști aleg Turcia pentru transplant de păr în fiecare lună. Se poate spune că profesioniștii din turism și spitalele acționează împreună.

Ca urmare a operațiunilor de transplant de păr, turiștii vizitează atât Turcia, cât și obțin transplanturi de păr la prețuri accesibile. Șoferii și traducătorii întâmpină pacienții care sosesc la aeroport și îi duc înapoi la aeroport când procedura se încheie. Dacă pacientul dorește să meargă la cumpărături, se acordă și ajutor în acest sens.

Din acest motiv, peste 5 mii de turiști aleg în fiecare lună Turcia pentru procedurile de transplant de păr. Ca urmare a acestui motiv, ținta turismului de sănătate este mai mare în 2023. Politica de prețuri a Turciei și serviciile superioare oferă beneficii pentru turismul de sănătate în atragerea de turiști în țara noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *