Transplant de par neras

Transplant de păr neras

Transplant de par neras. Cum se face transplantul de păr fără tundere ? Transplantul de păr se numește transplant de păr netuns prin păstrarea înfățișării și a lungimii existente fără a rade părțile din față, de sus și laterale ale părului.

În cazul transplantului de păr neras, doar partea din spate a capului donatorului este rasă. În general, persoanele cu păr lung preferă metoda transplantului de păr neras.

Datorită părului lung, aceștia acoperă partea rasă din spate cu părul lung. În această metodă, procesul de planificare și desen este lăsat în seama specialistului care va efectua transplantul de păr neras.

Metode de transplant de păr neras

Transplantul de păr neras se realizează prin 2 metode. Primul dintre acestea este cunoscut sub numele de FUE, iar al doilea este cunoscut sub numele de DHI. Care metodă se va potrivi fiecărei persoane este diagnostificată după controlul medicului.

În urma analizei efectuate  persoanei i se spune dacă este în regulă pentru metoda care dorește să o  facă  prin transplant de păr neras.

Cu transplantul de păr neras FUE, se pot transplanta până la 4.000 de grefe în fiecare ședință. În plus, din fiecare tip de folicul de păr cresc de la 1 până la 3 foliculi de păr.

Cu transplantul de păr neras DHI, se pot transplanta maximum 3.000 de grefe în fiecare sesiune. În plus, de la 1 până la 3 foliculi de păr cresc din fiecare rădăcină de păr în această metodă.

Centrul de implant de par din Turcia Force Hair
Centrul de implant de par din Turcia Force Hair

Cine preferă cel mai mult metoda de transplant de păr neras?

Metoda de transplant de păr neras este preferată de femeile care suferă de căderea în unele regiuni ale  părului.

Persoanele cu căderea părului în părțile superioare ale scalpului preferă metoda de transplant de păr neras pentru a-și strânge părul.

Persoanele care au suferit căderea parțială a părului ca urmare a unei boli sau a unui accident preferă transplantul regional de păr.

Procedurile de transplant de păr neras sunt împărțite în mai multe etape;

Procesul de consultare

Prin acest proces se realizează etapa de planificare a operațiunii de transplant de păr. Persoanei care doreste sa faca un transplant de par i se ofera toate detaliile despre complicatiile care pot aparea. Desenarea zonei de transplantat este finalizată in aceasta etapă.

Faza de pregatire

Tot părul este spalat pentru a se  asigura o sterilizare speciala. Zona din spatele capului este rasă pentru a fi folosită ca donator. Are 2 până la 4 cm lățime, deși variază în funcție de nevoie. Se asigura sedarea si sterilizarea zonei de operatie.

Procesul de colectare a rădăcinii de păr

Cu injectarea de lichid salin, foliculii de păr sunt colectați confortabil și precis de pe zona cefei,  și care nu cad. După injectarea lichidului salin, grefele sunt colectate corect.

Deschiderea Procesului Canalelor

În zona în care se dorește transplantul de păr, rădăcinile de transplantat și părul existent trebuie prelucrate în aceeași direcție și la aceeași adâncime. În timpul efectuării acestui proces, canalele relevante sunt aranjate în funcție de un unghi special. Sunt deschise același număr de canale ca și rădăcinile care urmează să fie transplantate. Distanța părului trebuie măsurată foarte bine, altfel pot apărea diferite complicații.

Procesul de transplant de păr

Această operație este determinată ca ultima etapă a operației de efectuat. Rădăcinile luate sunt plasate în canalele deschise și se asigură procesul de integrare.

Când vine vorba de această etapă, cel mai important punct este plasarea corectă și în linie dreaptă a canalelor deschise. În cadrul planurilor concepute de medicii specialiști în domeniu, foliculii de păr prelevați sunt plantați în zona de creștet și a frunții în măsura determinată.

Finalizarea transplantului de păr

În această etapă, se asigură procesul PRP pentru ca părul să crească mai puternic și să accelereze procesul de vindecare. Ulterior, transplantul de păr este finalizat prin bandajarea zonei tratate.

Unele dintre diferențele dintre transplantul de păr neras și transplantul de păr ras apar psihologic. Persoanele care preferă transplantul de păr neras acoperă zona rasă cu părul lung. În acest fel, nu este vizibil că a avut loc procesul de transplant de păr. În transplantul de păr ras, este mai evident că părul a fost transplantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *