Transplantul de barba si mustata

Transplantul de barbă și mustață

Transplantul de barba si mustata

Ca și în cazul transplantului de păr, în transplantul de barbă sunt folosite multe tehnologii și tehnici diferite. Experiența echipei care va efectua operația de transplant de barbă, care este o procedură mai sensibilă decât transplantul de păr, este de mare importanță.

Cum se face un transplant de barbă?

O echipă profesionistă  va garanta  că obțineți rezultatul dorit în fiecare moment, începând de la examinările care trebuie făcute înainte de plantare și până după operație.

Inainte de operatie

Operatia incepe cu examinarea suprafetei de plantat. Zona donatoare care va fi utilizată este determinată în această etapă. După ce s-a determinat câți foliculi de păr sunt necesari, tonurile de culoare și grosimile sunt determinate corespunzător, se fac calculele necesare pentru un aspect natural. Dacă acest număr este calculat incorect, rezultatul va fi departe de a fi un aspect natural. La fel, sunt importante și tonurile de culoare ale firelor de păr de transferat.

În timpul operațiunii

Faza de funcționare se realizează prin metoda DHI sau FUE. Metoda de utilizat va fi stabilită în urma consultării. Pe lângă factori precum numărul de grefe, detaliile metodei de utilizat sunt determinate de preferința pacientului. Faptul ca unele grefe prelevate din zona donatoare nu au aceeasi culoare cu barba poate duce la rezultate nedorite in aspect. Pentru a preveni acest lucru, ar trebui să se lucreze cu  o echipă cu experiență. La fel, directia de crestere a bărbii  trebuie determinata corect.

După operație

După transplantul de barbă se efectuează diverse lucrări de îngrijire și pansament. Aceste studii ajută foliculii de păr să se adapteze într-un mod sănătos. Pacientul poate reveni la viața de zi cu zi într-un timp foarte scurt după operație.

Transplantul de barbă și mustață
Transplantul de barbă și mustață

Lucruri de luat în considerare înainte de transplantul de barbă

Transplantul de barba si mustata este la fel de important ca înainte și după operație. Efectuarea corectă a procedurii, transferul foliculilor de păr într-un mod sănătos și factori similari depind de schimbarea unor obiceiuri înainte de operație.

  • Dacă semănatul se poate face sau nu , poate fi determinat doar în urma unei consultații . Puteți discuta despre această situație cu clinica cu care intenționați să lucrați și să vă faceți analizele necesare precum să clarificați dacă sunteți potrivit pentru procedură.
  • Înainte de operație trebuie evitate alcoolul, țigările și produsele din tutun. În acest fel, calitatea foliculului tău de păr va crește și procesul tău de vindecare se va accelera.
  • Ar trebui să încetezi să mai folosești produse cosmetice precum tonic și cremă pe care le folosești pentru față cu cel puțin o lună înainte de operație.
  • În funcție de sfatul medicului dumneavoastră, este posibil să fie nevoie să încetați să utilizați diluanți de sânge.
  • Substanțele stimulatoare care conțin cafea și cofeină nu trebuie utilizate înainte de operație.

Procesul de vindecare în transplantul de barbă va începe într-un timp foarte scurt dacă operația este finalizată corect. În aproximativ trei zile după proceduri

La 1 lună după transplantul de barbă

După ce a trecut o lună după Transplantul de barba si mustata, recuperarea este în mare parte finalizată. După această etapă, este important pentru rezultate sănătoase să utilizați medicamentele date de medicul dumneavoastră. In plus, in loc sa folosesti substante chimice pe care nu le cunosti, este recomandat sa folosesti solutiile si apele de ingrijire pe care le vei obtine la sfatul medicului. În funcție de structura bărbii tale, este posibil să nu fii nevoit să te bărbierești pentru o anumită perioadă de timp.

Medicul dumneavoastră vă va explica în detaliu cât timp și la  ce  anume ar trebui să acordați atenție după operație. Atâta timp cât respectați recomandările medicului, procesul de recuperare al transplantului de barbă este foarte ușor și oamenii pot reveni la viața normală în scurt timp. În funcție de zona de transplant, barba ta va ajunge la o formă naturală în cel mult un an și nu va exista nicio urmă  a operației.

Prețurile pentru transplantul de barbă

Prețurile pentru transplantul de barbă variază în funcție de anumiți factori. La fel ca și în cazul transplantului de păr, metoda și numărul de grefe care vor fi utilizate vor  influența prețul  asupra costului.

Zona in care se va efectua aceasta operatie este mai sensibila decat transplantul de par. Din acest motiv,  trebuie efectuată o operație cu mai multă atenție. Numărul de foliculi de păr care urmează a fi folosiți  și transferul lor în zona dorită fără a se uza sunt de asemenea lucruri  importante  pentru ca operația sa fie reuşită .

Prețurile transplantului de barbă pot fi determinate doar în urma analizei ce urmează a fi făcută. Cu această analiză, se găseşte  aproximativ câte grefe pot fi utilizate și  care metodă potrivită  este indicată . Astfel, se pot calcula prețurile  de cost. Nu se poate da un preț general, deoarece nevoile şi dorințele  fiecăruia sunt  diferite.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *