Transplantul de par FUE

Transplantul de păr FUE

Este o metodă de transplant de par folosită în cazurile de chelie și rărirea părului din cauza factorilor de mediu sau genetici. Este folosit pe scară largă atât la noi cât și în lume pentru că este ușor și nedureros.

Ce este transplantul de păr FUE?

Multe dintre operațiile de astăzi sunt efectuate cu această metodă. Acest tip de efect de selecție, cunoscut și ca cea mai avansată tehnică de transplant de păr, este cea mai importantă caracteristică care îl deosebește de alte tehnici, dând rezultate naturale. Deoarece nu este o operație chirurgicală, perioada de recuperare este și ea foarte rapidă. Această metodă este folosită în transplantul de sprâncene și barbă precum și în transplantul de păr.

1. Prima Etapă

Firele de păr din zona în care vor fi luate rădăcinile sunt scurtate la 1 mm lungime. Ulterior, foliculii de păr și bucățile de țesut numite grefe sunt îndepărtate din zona anesteziată cu anestezie locală. Unul dintre punctele care trebuie luate în considerare în timpul acestui proces este îndepărtarea bucăților de rădăcină și țesut în direcția creșterii părului. Îndepărtarea rădăcinilor cu daune minime este unul dintre factorii care afectează succesul operației.

2. Etapa a Doua

Procedura care trebuie făcută după îndepărtarea rădăcinilor este deschiderea canalelor. Canalele sunt deschise pe scalp folosind vârfuri de safir. În final, rădăcinile extrase sunt așezate una câte una în zona de transplantat cu proceduri similare.

Avantajele transplantului de păr FUE

Odată cu tehnologia în dezvoltare, se dezvoltă și metodele de transplant de păr. Aceste evoluții fac operațiile mai ușoare și mai rapide. Timpul de operație este scurt. Procedurile nu sunt efectuate chirurgical. Fără durere.

După colectarea rădăcinilor, canalele în care vor fi așezate rădăcinile sunt realizate cu instrumente cu vârf de safir, în formă de stilou. Safirul, care se dovedește a fi foarte prețios și delicat, este, de asemenea, foarte durabil.

Varfurile de safir, care sunt folosite in locul varfurilor de otel folosite in alte procese de plantare, ofera taieturi mult mai fine si mai subțiri . Deoarece provoacă puține daune țesuturilor în timpul canelării, rădăcinile plantate rămân sănătoase.

Această metodă afectează foarte puțin pielea, așa că sângerarea este, de asemenea, minimă. Prin urmare, recuperarea are loc într-un timp foarte scurt după transplantul de păr de safir. Datorită structurii fine a safirului, canalele sunt deschise foarte frecvent. După transplant, părul pare bogat și des .

Avantajele transplantului de păr FUE
Avantajele transplantului de păr FUE

După Transplantul de păr

Deoarece este o tehnică care nu presupune tăieturi sau cusături, perioada de recuperare este rapidă și ușoară. În acest fel, părul transplantat începe să cadă în prima lună după transplantul de păr. Deși această eliminare a șocului sperie oamenii, este o situație firească și așteptată. Căderea părului începe să crească înapoi treptat în câteva luni. Părul transplantat își recapătă un aspect complet natural după aproximativ un an.

Este important ca oamenii să se odihnească și să mănânce sănătos după transplantul de păr. Deși este o metodă nedureroasă și ușoară, trebuie acordată atenție zonei de transplant de păr pentru o perioadă și nu trebuie atinsă. În plus, ar trebui să dormi pe spate pe o pernă moale, astfel încât foliculii de păr să nu fie deteriorați.

Capul trebuie ținut vertical pentru a preveni edemul. Medicamentele și cremele administrate de specialistul în transplant de păr trebuie utilizate în mod regulat.

Lucruri de luat în considerare după transplantul de păr

  • Raderea părului nu este recomandată, cu excepția abrevierilor făcute cu foarfecele după transplantul de păr.
  • Cand vine vorba de timpul de spalare recomandat de specialist dupa operatie, trebuie folosit samponul recomandat de specialist.
  • În transplantul de păr Dhi se vede că pacienții își revin mult mai repede, continuându-și astfel viața de zi cu zi mai repede.
  • Când se ține cont de toate aceste aspecte, procesul de transplant de păr este finalizat cu succes.
Cum se face transplantul de păr Fue
Cum se face transplantul de păr Fue?

Transplantul de păr este dăunător?

Această metodă, care este cea mai avansată metodă în transplantul de păr, care nu dăunează . Cu toate acestea, medicul sau specialistul care va efectua procedura trebuie ales corect. Experiența şi profesionalitatea  medicului sunt foarte importante pentru o operație sănătoasă și de succes.

Indiferent de bărbat sau femeie, părul este cel mai eficient accesoriu al nostru. Din acest motiv, transplantul de păr trebuie făcut cu calcul şi  cu atenție. La un centru de transplant de păr potrivit, puteți scăpa de problemele de chelie și căderea părului într-un mod permanent.

Prețurile pentru transplantul de păr FUE

Ca și în cazul altor metode de transplant de păr, acestea diferă. Unul dintre cei mai mari factori în această diferență este dimensiunea zonei de transplantat și procedurile care trebuie aplicate. Starea foliculilor de păr provoacă și ele  diferențe de preț, deoarece necesită proceduri suplimentare.

Un alt factor important este centrul de transplant de păr și persoana care va efectua procedura. Operațiile de transplant, care sunt o procedură medicală, trebuie efectuate de profesioniști în medii sterile. Rata de succes a rezultatelor transplantului de par efectuat de specialisti cu experienta in transplant de par este destul de mare. Înțelegând corect nevoile dumneavoastră, este necesar să vă decideți asupra metodei care trebuie aplicată și asupra materialelor tehnice care trebuie utilizate.

Întrebări frecvente despre transplantul de păr Fue:

Ce este transplantul de păr Fue?

Cea mai importantă caracteristică care distinge transplantul de păr fue, cunoscut și ca cea mai avansată tehnică de transplant de păr, de alte tehnici este aceea că dă rezultate naturale. Deoarece nu este o operație chirurgicală, perioada de recuperare este și ea foarte rapidă. Această metodă este folosită în transplantul de sprâncene și barbă, precum și în transplantul de păr.

Cum se face transplantul de păr Fue?

Practic, are loc sub forma prelevarii foliculilor de par dintr-o zona si plasarea acestora in zona in care se va efectua transplantul de par. Zona în care vor fi prelevați foliculii de păr este de obicei părul de la ceafă și barba de pe gât. Totuși, la pacienții care nu au păr pe ceafă, se pot folosi foliculi de păr din zona pieptului.

Care sunt avantajele transplantului de păr Fue?

Metoda de transplant de păr Fue are multe avantaje; Timpul de operare este mai scurt decât alte metode. Nu se efectuează proceduri chirurgicale în timpul operației. Deoarece este o procedură nedureroasă și uşoară , timpul de recuperare este scurt.

Prețurile pentru transplantul de păr Fue

Prețurile pentru transplantul de păr Fue variază în funcție de zona de transplantat, de numărul de grefe care trebuie utilizate și de materialele care urmează să fie utilizate. Din acest motiv, pentru  un preț corect, consultația trebuie efectuată mai întâi de un specialist.

Ce ar trebui luat în considerare după transplantul de păr FUE
Ce ar trebui luat în considerare după transplantul de păr FUE?

Ce ar trebui luat în considerare după transplantul de păr FUE?

Este important ca oamenii să se odihnească și să mănânce sănătos după transplantul de păr. Deși este o metodă nedureroasă și ușoară, trebuie acordată atenție zonei de transplant de păr pentru o perioadă și nu trebuie atinsă. În plus, ar trebui să dormi pe spate pe o pernă moale, astfel încât foliculii de păr să nu fie deteriorați.

Care ar trebui să fie îngrijirea după transplantul de păr?

După transplantul de păr, nu este recomandată altă metodă de tuns decât cu  foarfeca. In plus, cand vine timpul de spalare a parului dupa transplantul de par, este necesara folosirea samponului recomandat de medic. Trebuie folosită  îmbrăcămintea  care nu va deteriora foliculii de păr.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *