Liposuctia

Estetica postpartum

Nașterea este o parte frumoasă și interesantă din viața unei femei . Cu toate acestea, pot exista unele modificări nedorite în corp odată cu nașterea. Sânii pot începe să piardă în greutate și să-și schimbe forma. Dacă în corpul tău se văd deformări din cauza nașterii, alăptării și îmbătrânirii, se poate spune că este timpul să te gândești la o estetica postoperatorie.

Ce este estetica postpartum?

Estetica postpartum constă într-o combinație de diverse proceduri de chirurgie plastică, care le face pe mame să se simtă mai bine. Pentru a-și pune corpul într-o formă mai bună decât înainte, procedurile estetice oferă și încrederea în sine.

Chirurgia estetică postpartum nu este singura procedură care funcționează doar pe o singură parte a corpului; în schimb, se realizează prin combinarea mai multor procese care ajută la dezvoltarea armonioasă a diferitelor părți ale corpului. Această intervenție chirurgicală oferă mamelor posibilitatea de a-și regenera corpul înainte de sarcină printr-o procedură atent gândită și atent planificată.

Chirurgia estetică postpartum nu se efectuează înainte de recuperările fiziologice şi modificarile sarcinii și nașterii. Aceasta este de cel puțin 6 luni. Cu toate acestea,ıncepand cu cel putin a6a lună , dupa ıncetarea alaptării orice măsură poate fi luată pentru sâni .

Care sunt procedurile comune în chirurgia estetică postpartum
Care sunt procedurile comune în chirurgia estetică postpartum?

Care sunt procedurile comune în chirurgia estetică postpartum?

Un plan poate fi elaborat lucrând cu atenție cu un chirurg plastician cu experiență și puteți alege pachetul cel mai potrivit pentru dvs. În chirurgia estetică postpartum se pot combina următoarele proceduri:

Mărirea sânilor: în această procedură, se folosește o proteză de lapte, grăsime sau o combinație de proteză și grăsime pentru a modifica dimensiunea și forma sânului.

Liposucție: Îndepărtează excesul de grăsime de sub piele. Această procedură vizează de obicei una sau mai multe dintre următoarele zone: abdomen, spate, coapse, fese și mâini.

Mărirea sânilor (Mastopexie): Corectează sânii inferiori și slăbiți prin modificarea circumferinței pieptului și face sânul potrivit cu un aspect mai tânăr.

Abdominoplastie: întinde mușchii abdominali, îndepărtează excesul de piele și țesut adipos și creează o zonă abdominală mai puternică.

Fiecare procedură în chirurgia plastică postpartum corectează unele dintre modificările cauzate de sarcină. Odată ce vă puneti in ordine dorințele , veți dezvolta un plan specific pentru a vă îndeplini obiectivele specifice.

Ești un pacient apt pentru estetica postpartum?

Estetica postpartum este o modalitate ideală de a-ți întineri corpul și de a reînnoi o structură corporală puternică și tânără înainte de sarcină. Puteți beneficia de aceasta metoda dacă ındepliniti următoarele condiții:

  • Nu aşteptați o sarcină
  • Sunteți realişti cu privire la rezultate,
  • Sunteți sănătos
  • Nu sunteți fumător (dacă sunteți fumător, ar fi trebuit să renunțați înainte chirurgie),
  • Aveti o greutate de corp normală.

Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul corpului dvs. postsarcină și doriți să faceți schimbări, sunteți un candidat bun pentru estetica postpartum.

Așteptări după intervenția chirurgicală estetică postpartum
Estetica postpartum este concepută pentru a combate schimbările generalizate cauzate de naștere și alăptare. Fiecare mamă este diferită și schimbările pe care le experimentează sunt diferite.

Astfel, estetica perioadei postpartum este aleasă ținând cont de nevoile și obiectivele specifice fiecărui individ. Prin abordarea fiecărei probleme, schimbarea felului în care arată femeile le ajută să se simtă mai bine și le crește încrederea în sine.

În concluzie, chirurgia estetică postpartum poate fi o procedură foarte puternică pentru a face schimbări dramatice în dimensiune și formă.

Procesul de recuperare în chirurgia estetică postpartum
Procesul de recuperare în chirurgia estetică postpartum?

Procesul de recuperare în chirurgia estetică postpartum?

Perioada de recuperare depinde de operatia pe care o faci . Dacă liposucția face parte din procedură, ar trebui să purtați o îmbrăcăminte elastică de susținere – corset după intervenție chirurgicală pentru a minimiza umflarea și a menține forma dorită cu liposucția.

Dacă intervenția chirurgicală implică abdominoplastia, este posibil să aveți nevoie de îmbrăcăminte specială pentru a minimiza umflarea și pentru a proteja modificările din mușchi și piele în timpul procesului de vindecare. Dacă sânul este mărit sau ridicat, poate fi recomandat un sutien pentru a-l proteja sau sprijini în timpul procesului de vindecare.

În funcție de procedurile combinate, se recomandă evitarea activităților și exercițiilor obositoare timp de 2 până la 6 săptămâni. În funcție de volumul intervenției chirurgicale, de recuperarea și de modul în care vă simțiți, exercițiile ușoare și activitățile zilnice se pot relua după câteva zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *