Estetica vaginală

Estetica vaginală

Chirurgie plastică de micşorare a vaginului: Incompatibilitatea dintre vagin și penis va cauza probleme de orgasm pentru ambii parteneri. Lărgirea vaginală este una dintre problemele sexuale dintre cupluri.

Astăzi, oamenii acordă importanță aspectului și frumuseții lor sub fiecare aspect și ıntotdeauna nu evită procedurile care îi fac să se simtă mai fericiți și mai confortabil.

Scopul principal al esteticii genitale, care a devenit foarte popular în ultimii ani, este acela de a elimina nemulțumirea care apare adesea ca urmare a întinderii în zona vaginală după nașterea normală și, de asemenea, de a face oamenii să se simtă mai bine din punct de vedere psihologic.
Deși diferă de la o persoana la alta din punct de vedere al lățimii, în general este potrivită pentru introducerea a două degete la o femeie care nu a născut. Pliurile longitudinale de pe pereții posterior și anterior ai vaginului ışi măresc volumul. Lungimea vaginului este în medie de 7-9 cm. Din nou, multe pliuri ale vaginului transversal asigură alungirea. Mărirea vaginală apare în următoarele cazuri:

Cauzele măririi vaginului:

  • Ruperea la naștere și necusut corespunzător,
  • Deschiderea cusuturilor după naștere,
  • Nașterea unui copil voluminos ,
  • Pierderea elasticității vaginului odată cu îmbătrânirea,
  • La unele femei, vaginul poate fi în mod normal mare,
  • Numărul de nașteri este mare.

De ce este necesară micşorarea vaginului?

Odată cu lărgirea vaginală, apare şi lasarea spre vagin de obicei a vezicei urinare și intestine. Lăsări în punga de urină, incontinență urinară, urgență etc. poate prezenta astfel de probleme.

Mărirea vaginului ımpiedică de asemenea, udarea normală a vaginului în timpul actului sexual și altfel problema se accentuează .

Problema măririi vaginului și a problemelor sexuale asociate, se rezolvă printr-o operație chirurgicală simplă care îngusta vaginul. Sub anestezie generală, o bucată longitudinală este îndepărtată de pe peretele posterior al vaginului și marginile tăiate sunt cusute împreună.

Este o procedură de jumătate de oră și nu necesită spitalizare. Ameliorarea durerii este asigurată prin utilizarea calmantelor respective .

De ce este necesară micşorarea vaginului
De ce este necesară micşorarea vaginului

Ce cauzează deformarea vaginului?

De asemenea, la unele persoane, asimetria „labium minora (buze mici)” congenital sau suprafața mare numită „ureche de elefant” aduce cu sine o serie de probleme psihologice și funcționale.

Din nou, în afară de întinderile permanente care apar în zona vaginală după naștere, o altă situație negativă care creează nemulțumire este „Epiziotomia”, adică inciziile făcute în timpul nașterii pentru a permite bebelușului să iasă. Țesutul cicatricial (cicatrice) care se dezvoltă după vindecare în această zonă poate preveni satisfacția sexuală atât a femeilor, cât și a bărbaților și poate transforma relația într-o durere dureroasă pentru femei.

Pe de altă parte, lasarea vezicii urinare în vagin și ultima parte a intestinelor numită „rect” înainte de anus poate provoca disfuncții sexuale, precum și afecțiuni patologice, cum ar fi incontinența urinară. În cazurile în care lasarea este avansată, poate fi observat și prolapsul uterin (Prolaps uterin).

Pe lângă toate aceste probleme fizice, multor femei nu le plac organele genitale din punct de vedere anatomic, dar deseori ezită să le spună chiar și rudelor. Situația care se întâlnește frecvent în acest sens este aceea că „labium minora”, care se numește buza interioară, este mai mare decât în mod normal sau asimetric. Motivul care stă la baza acestui lucru este cel mai probabil pentru că organele genitale s-au schimbat de la forma pre-puberală.

Operațiile plastico-estetice care urmează să fie efectuate persoanelor cu astfel de plângeri vor sprijini psihologic femeia și vor normaliza viața sexuală care a fost perturbată din acest motiv.

Toate aceste motive au determinat ca operatiile de estetica vaginala sa aiba loc in chirurgia ginecologica moderna. Pentru a rezuma, astfel de operațiuni pot fi efectuate în scopuri funcționale și/sau cosmetice.

Ce cauzează deformarea vaginului
Ce cauzează deformarea vaginului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *