Preturi Chirurgie Estetica

Preturi Chirurgie Estetica

Chirurgia estetică poate fi efectuată pe multe părți diferite ale corpului. De fapt, aceste regiuni sunt nas, abdomen, ochi, urechi etc. Deoarece procedura se aplică în multe regiuni diferite, prețurile chirurgiei plastice variază, de asemenea, în funcție de regiuni. De fapt, operația la nas sau  la urechi nu are același preț.

Pentru a obține informații clare despre prețurile intervenției chirurgicale estetice, este necesar să se determine zona în care se va efectua intervenția chirurgicală și să se asigure condițiile necesare. După obținerea datelor necesare, se pot obține informații clare despre prețurile chirurgiei plastice.

Ce este Chirurgia Estetica?

Chirurgia estetica se realizeaza cu scopul de a face persoana mai fericita, mai increzatoare in sine si mai impacata cu sine prin eliminarea problemelor din aspectul său  exterior. Desigur, încrederea în sine și fericirea nu sunt doar rezultatul intervenției estetice, ci este una dintre cele mai importante probleme în acest sens.

Chirurgia estetică poate fi efectuată în multe părți ale corpului.  Principalele operatii de chirurgie plastica sunt :nas, liposuctie, abdominoplastie, pleoape, lifting sprancene, lifting facial, injectare grasime pe fata si buzele, zonele urechilor, barbiei, pomeților și picioarelor.

Chirurgia estetică a nasului

Una dintre cele mai preferate operații de chirurgie estetică este operația la nas. Datorită acestei operații, nasul poate fi mărit sau micșorat. Vârful nasului poate fi ridicat sau subțiat, puntea nasului poate fi îndreptată , baza nasului poate fi îngustată și nările pot fi reduse. În plus, cei care au probleme cu respirația preferă adesea această intervenție chirurgicală.

Chirurgia estetică a nasului
Chirurgia estetică a nasului

Chirurgie estetică de îndepărtare a grăsimilor

Procesul de îndepărtare a grăsimii nedorite acumulate în organism cu ajutorul unui aspirator și a canulelor se numește chirurgie plastică pentru îndepărtarea grăsimilor. Îndepărtarea grăsimilor nu este o metodă de slăbire, ci o intervenție chirurgicală de modelare a corpului. Dacă pielea corpului este potrivită, intervenția chirurgicală de îndepărtare a grăsimilor poate fi aplicată în multe zone.

Abdominoplastia

Este o operație de corectare a lasării și slăbirii la nivelul abdomenului, mai ales după naștere sau slăbire excesivă. Mușchii slăbiți sunt strânși cu această intervenție chirurgicală. Pielea lăsată și excesul de grăsime sunt îndepărtate din corp. Un aspect mai tensionat, plat și strâns este dat regiunii abdominale.

Chirurgie estetică a pleoapelor

Cu efectul gravitației, al îmbătrânirii și al factorilor genetici, apar modificări la nivelul pleoapelor superioare și inferioare care fac persoana să pară mai obosită, mai adormită și mai bătrână. Pentru a elimina aceste modificari se efectueaza o interventie chirurgicala estetica a pleoapelor. Îndepărtarea țesuturilor adipoase în exces , îndepărtarea țesutului muscular și a pielii lăsate oferă persoanei un aspect mai tânăr și mai viguros. Dacă se face împreună cu operația de lifting a sprâncenelor, rezultatul va fi mai evident și mai permanent.

Chirurgie estetică Lifting sprâncene

Odată cu ridicarea vârfului exterior a 1/3 din sprâncene, persoana capătă un aspect mai dinamic și mai atractiv. Aceasta operatie se face prin par. Din acest motiv, nu există cicatrice în zona feței.

Chirurgie estetică de lifting facial
Chirurgie estetică de lifting facial

Chirurgie estetică de lifting facial

Excesul de piele este îndepărtat printr-o incizie care se extinde din partea din față a urechii până în interiorul părului. În acest fel, partea superioară a feței și gâtului ridate și lăsate este întinsă. Când este necesar, se efectuează o operație de lifting facial împreună cu operații precum operații estetice ale pleoapelor, lifting al frunții, lifting sprâncenelor, injecție cu grăsime la  buze și față. In acest fel se obtin rezultate mai clare.

Injectarea grăsimii în buze și față

Din cauza procesului de ımbătrânire, țesutul adipos de sub piele din zona feței scade și se lasă  în jos. Această grăsime este  luată  dintr-o altă parte a corpului și injectată  în față. În acest fel, țesutul subcutanat este susținut și devine mai rezistent . Injecția de grăsime   la buze și pe față poate fi efectuată singură sau împreună cu diferite intervenții chirurgicale estetice. Aproximativ 30% până la 40% din țesutul adipos introdus  devine permanent pe viață.

Chirurgia estetică a urechii

Una dintre cele mai frecvente intervenții chirurgicale estetice este operația estetică a urechii. Poate fi congenital sub formă de auricul. Această intervenție chirurgicală poate fi efectuată la  copil și adult. Deoarece operația se efectuează pe partea din spate a urechii, nu sunt vizibile cicatrici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *