Estetica sanilor

Estetica sanilor

Estetica sanilor in Turcia este printre cele mai preferate interventii chirurgicale in prezent. Țesutul mamar poate fi deformat din cauza alăptării, nașterii, îmbătrânirii și din motive de dezvoltare. Întrucât se poate deforma din cauza îmbătrânirii, sânii pot avea o structură mare sau mică încă de la naștere.

Deformările în structura toracelui pot cauza pierderea  încrederii  în sine și probleme psihologice. În plus, nemulțumirea persoanei față de caracteristicile sale fizice îl poate împiedica și să stabilească o comunicare sănătoasă.

Din acest motiv, preferințele personale sunt luate în considerare și în operația de estetică a sânilor ce urmează a fi efectuată. Cu toate acestea, rezultatele realiste care pot apărea după operație ar trebui să fie împărtășite pacientului de către medic și posibilitățile posibile ar trebui transmise pacientului.

Operațiile de estetică ale sânilor trebuie efectuate de chirurgi plastici experimentați. Nu există o dimensiune standard pentru forma pieptului. Fiecare corp ar trebui să aibă o structură proporțională a pieptului. Din acest motiv, operațiile de micșorare a sânilor, lifting, reconstrucție și mărire a sânilor sunt printre cele mai preferate intervenții chirurgicale.

Implanturi plasate prin incizii sub pliurile naturale de sub san; asigură operații de modelare, mărire, remodelare și ridicare a sânilor. Modelele de implant concepute ca picături și rotunde au multe opțiuni de formă și volum. In acest fel, forma sanilor poate ajunge la structura dorita.

Cui se poate aplica estetica sanilor
Cui se poate aplica estetica sanilor

Care este scopul esteticii sânilor?

Testul se efectuează cu măsurători bi- și tridimensionale pentru a determina caracterul adecvat al formei sânilor în funcție de înălțimea, greutatea, vârsta și raportul corporal al indivizilor.

Ulterior, se prevede corectarea asimetriei toracelui, corectarea aspectului exterior al toracelui, creșterea volumului cu tehnica implantului, ameliorarea durerilor de gât și spate cauzate de dimensiunea toracelui, eliminarea tulburărilor care apar in tulburari corporale datorate toracelui, si pentru a obtine aspectul care se potriveste individului.

Implanturile mamare și indicația de injecție cu grăsime sunt printre opțiunile pentru a obține aceste rezultate. Cu toate acestea, indicația injectării grăsimilor are opțiuni limitate. Prin urmare, implanturile sunt mai preferate pentru intervenția chirurgicală.

Numai implanturile mamare sunt metoda de alegere pentru conturarea sanilor si marirea sanilor. Există multe tipuri, inclusiv suprafețe rotunde sau în formă de picătură, aspre sau netede. În cadrul acestor opțiuni, individul poate atinge aspectul viselor sale.

Cui se poate aplica estetica sanilor?

Operația estetică a sânilor poate fi aplicată persoanelor care nu sunt mulțumite de mărimea sânilor, care suferă de pierderea formei și de umplere a sânilor, care au probleme de simetrie în piept, care au probleme de încredere în sine din cauza mărimii sânilor și care au pierderea sânilor ca urmare a diferitelor boli precum cancerul.

Este incomod sa ai sani estetici in timpul sarcinii. Dacă există un astfel de gând, informațiile necesare ar trebui oferite medicilor specialiști. In plus, estetica sanilor nu este recomandata in perioada de alaptare postpartum.

Chiar daca implanturile mamare nu au un efect negativ asupra sanatatii bebelusului, se poate observa ca perioada de alaptare este afectata in legatura cu operatia. Din acest motiv, nu este recomandat sa ai nişte sani estetici  in aceste perioade.

Persoanelor care doresc să aibă sâni estetici li se recomandă în primul rând sa ajungă la maturitate.În plus, estetica sânilor nu este recomandată persoanelor care se gândesc să slăbească.

Pentru ca cresterea si scaderea in greutate pot afecta aspectul toracelui, chiar daca nu afecteaza direct implanturile. Din acest motiv, estetica sanilor nu este recomandata in aceasta perioada.

Câte tipuri de estetică a sânilor există
Câte tipuri de estetică a sânilor există

Câte tipuri de estetică a sânilor există?

Se urmărește ca persoanelor să obțină un aspect mai frumos și mai plăcut prin operația de estetică a sânilor. Deși nu este preferat ca tip de operație, se folosește indicația injectării grăsimilor. Cu toate acestea, implanturile de silicon sunt de obicei preferate.

Există 4 tipuri de estetică a sânilor în total. Acestea sunt

  • Mărirea sânilor (Mamoplastia de mărire): Este metoda preferată pentru postpartum, pierderea bruscă în greutate, motive de dezvoltare, contracția sânilor legată de vârstă și corectarea structurii disproporționate a sânilor în comparație cu corpul.
  • Reducerea sânilor (mamoplastie de reducere): sânii mari pot fi observați prin anumite medicamente și probleme de dezvoltare. Este tipul de operație preferat pentru corectarea structurii toracice.
  • Liftingul sanilor (Mastopexie): Este o operatie de refacere a formei vechi a sanului prin indepartarea deformarilor care pot aparea odata cu inaintarea in varsta.
  • Ginecomastie: Este cunoscută ca operația de reducere a sânilor preferată pentru bărbați. Forma sânilor se poate strica din cauza tulburărilor hormonale și a diferitelor boli. Este operația de corectare a deformărilor în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *