Cum se efectueaza  abdominoplastia

Cum se efectueaza  abdominoplastia ?

Deși conceptele de  frumusețe și estetică diferă în funcție de structura  socială  și de vârstă, o talie subțire, un abdomen strâns și ferm pentru regiunea abdominală este dorită  și apreciată de aproape toată lumea . Stilul de viață socială , urmărind ındeaproape moda , tinerețea , delicatețea și eleganța, precum și adoptarea conceptului de estetică în societate cresc importanța estetică a regiunii abdominale.

Creșterea importanței regiunii abdominale crește și valoarea operațiilor abdominale estetice și le face zi de zi  mai frecvente .  Modeliştii  apelează la modele care pun în valoare zona taliei.

Estetica Abdomenului Inferior

Acum, valorile estetice din zona  abdominală , și anume aspectul pielii, circumferința abdominală și  talia subțire , ıncep sa ne pună pe gânduri   încă din tinerețe. Grăsimea abdominală, o  formă abdominală neplăcută sau  structura abdomenului in diferite forme  afectează direct viața socială a oamenilor, viața sexuală și sănătatea generală.

Cum se efectueaza abdominoplastia
Cum se efectueaza abdominoplastia

Ca rezultat, atât eforturile de recuperare estetică, cât și funcțională au făcut ca metodele de chirurgie estetică inclusiv abdominoplastia estetică, abdominoplastia și încercările de subțiere a taliei să fie din ce în ce mai preferate pe zi ce trece .

Regiunea abdominală se ıngraşă  și se lasă ca urmare a scăderii elasticității pielii și a structurii musculare a peretelui abdominal anterior din cauza îngrășării regiunii abdominale la majoritatea femeilor și la unii dintre bărbați. Deoarece femeile sunt însărcinate, cele mai multe plângeri cu privire la lăsarea și lărgirea  abdomenului provin de la femei.

Mușchii abdominali care formează peretele abdominal anterior și mențin organele interne precum intestinele, ficatul, pancreasul, splina, stomacul în cavitatea abdominală și oferă un aspect armonios al liniilor exterioare ale regiunii abdominale cu corpul, ca urmare, abdomenul este mai umflat odată cu răspândirea organelor interne într-un spațiu mai larg, pielea abdominală devine mai lăsată sau chiar cu cute.

Dacă există grăsime abdominală și pe lângă aceasta, mușchii abdominali sunt lăsați , golurile sunt deschise și abdomenul este lăsat, este posibil să obțineți o formă abdominală nou-nouță cu operația estetică de abdominoplastia numită abdominoplastia.

Cu operația estetică de abdominoplastie, excesul de piele și țesutul adipos subcutanat, care este cauzat în principal de plierea abdomenului, este îndepărtat sub ombilic și peretele abdominal și mușchii abdominali sunt strânşi.

După această procedură, aspectul lăsat și ridat al abdomenului este îmbunătățit dramatic. S-a stabilit că majoritatea persoanelor care au suferit o operație estetică de abdominoplastie  au devenit mai ıncrezători  şi ımpăcați in sine .

Estetica Abdomenului Inferior
Estetica Abdomenului Inferior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *