Estetica sanilor

Estetica sanilor

Estetica sanilor

Un corp frumos si proportional este o imagine pe care orice femeie isi doreste sa o aiba. Frumusețea fizică s-a încercat să fie asigurată cu diferite metode în funcție de posibilitățile perioadei în fiecare perioadă. Astăzi, operațiile estetice se realizează atât ca urmare a dezvoltării tehnologiei, cât și a oportunității studiilor în domeniul medicinei.

Operațiile estetice ale sânilor sunt aplicate pentru a face ca dimensiunea și imaginea sânilor să pară proporționale cu corpul feminin.



Ce este estetica sanilor?

Estetica sanilor este o aplicatie care este in general preferata de femeile a caror dimensiune a sanilor este disproportionata fata de corpul lor, dar este si o aplicatie preferata de persoanele care au probleme de sani măriți  sau pierderea sanilor din orice motiv la  bărbați. Estetica sanilor se realizeaza prin diferite metode in functie de nevoile si dorintele persoanei.

Aceste metode pot fi enumerate după cum urmează:
• Reducerea sânilor (micșorarea sânilor)
• Mărirea sânilor  (silicon)
• Liftarea sânilor (liftingul sânilor)
•Reconstrucția   sânilor
• Estetica mamelonului (estetica vârfului sânilor)
• Ginecomastie (Mărirea sânilor la bărbați)



De ce este preferată estetica sânilor?

Estetica sanilor

În special femeile acordă o mare importanță aspectului lor exterior, atât din punct de vedere psihologic, cât și social. Femeile care au sânii foarte mici în comparație cu corpul lor își câștigă încrederea  în sine prin estetica de mărire a sânilor și, ca urmare, se simt mai fericite atât în ​​viața sexuală, cât și în cea socială.

Femeile a căror dimensiune a sânilor este mai mare decât corpul lor, pe de altă parte, solicită o intervenție chirurgicală de micșorare a sânilor atât din motive estetice, cât și din motive de sănătate. sânul mare  provoacă dureri de gât și spate, dificultăți în alegerea hainelor, transpirație excesivă și lipsă de încredere în sine în viața socială.

Datorită operațiilor de micșorare a sânilor, femeile cu un corp  normal în proporții  sunt mai fericite și scapă de problemele de sănătate cauzate de sânii mari.

Unele femei au probleme de lasarea sanilor din cauza factorilor genetici, dezechilibrelor hormonale, cresterii excesive in greutate sau varstei inaintate. Femeile care doresc să aibă un corp mai tânăr și mai frumos preferă operația de ridicare a sânilor.

Femeile cărora li s-a îndepărtat o parte sau tot țesutul mamar din cauza cancerului și din motive similare preferă reconstrucția sânilor și astfel se simt mai fericite.

Care sunt tipurile de estetică a sânilor?

Chirurgia estetică a sânilor este una dintre cele mai preferate operații estetice de către femei. În general, operațiile estetice ale sânilor sunt aplicații pentru proceduri de mărire a sânilor, micșorare și ridicare a sânilor.

Pentru a aplica aceste proceduri, femeile trebuie să aibă peste 18 ani. Pentru că aceste operații estetice nu pot fi efectuate la persoanele cu vârsta mai mică de 18 ani, deoarece corpul nu a ajuns la maturitate.  Structura sânului este modelată în conformitate cu structura corpului pacientului.



Chirurgia de marire a sanilor

Chirurgia de marire a sanilor este una dintre cele mai solicitate interventii chirurgicale de catre femei. Femeile care doresc să se opereze la sâni sunt de obicei femei cu sânii  mici. Sau există o diferență de dimensiune între formele sânilor.

Estetica sanilor

La unele grupuri de femei, micșorarea sânilor poate apărea din cauza slăbirii excesive, iar în acest caz se aplică operații de mărire a sânilor. Uneori, procedurile de marire a sanilor sunt aplicate prin aplicarea de proteze mamare ca urmare a indepartarii unuia sau ambilor sani din cauza problemelor cauzate de cancerul de san. Pentru a efectua operații de mărire a sânilor, pacienții trebuie să ajungă la maturitate.

În timpul operațiilor de mărire a sânilor se determină și se aplică pacientului prin metoda chirurgicală cele mai potrivite proteze mamare. În general, aceste implanturi sunt plasate prin incizii făcute sub axilă și sub sân.

Înainte de operație, protezele mamare care sunt cele mai potrivite pentru structura corpului pacientului sunt selectate împreună cu pacientul și medicul. Mărimea protezei care trebuie aplicată pacientului este selectată în funcție de dorințele pacientului și în funcție de structura corpului acestuia.

Protezele aplicate și procedurile cu silicon nu provoacă probleme pacientului. Operațiile de mărire a sânilor se numără printre operațiile care se realizează cu ușurință și au dus la rezultate fără complicații, mai ales datorită tehnologiei în curs de dezvoltare în ultimii ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *